Ons vak is mensenwerk

Wanneer iemand het woord ‘mensenwerk’ gebruikt is het meestal als excuus. ‘Het is maar mensenwerk’. Dat bedoelen wij nu juist niet. Mensenwerk betekent dat ons team de mensen kent voor wie het werkt. Wij snappen wat u doet en wat u nodig heeft. Wij leveren de juiste kennis die past bij uw specialisme. En daarin zijn we volkomen betrouwbaar.

Ismail Sahin

Partner / Accountant / Belastingadviseur

Ik ben sinds 1999 werkzaam in de accountancy branche voor de medische sector. Als een klant tevreden is ben ik dat ook.

Fred Snelderwaard

Partner / Fiscalist

Sinds 1992 adviseur van de medische sector. Deze sector heeft altijd een belangrijke plaats gehad in mijn klantenkring en dienstverlening. Passie, branchekennis en kwaliteit.

Eddy Kleijheeg

Partner / Controller

Sinds 1999 werkzaam voor de medische sector. Leuk contact met de cliënten en samenwerking met collega’s maken voor mij een geslaagde dag.

Erwin Kortekaas

Relatiebeheerder

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Koeleman. Sport is mijn passie en dit probeer ik ook over te brengen op onze collega’s. Fanatisme en passie kenmerken mij.

Nick van den Bosch

Relatiebeheerder / assistent-accountant

Ik ben werkzaam bij Koeleman sinds juli 2016. Ik heb passie voor cijfers en tijdens mijn werk haal ik veel plezier uit het 1 op 1 sparren met de cliënt.

Alper Sahin

Assistent accountant

Sinds september 2022 werkzaam bij Koeleman. Ik heb passie voor cijfers en vind het ontzettend leuk om er mee bezig te zijn. Nauwkeurigheid en tevredenheid van de cliënt staat bij mij op nummer 1.

Iershad Kallan

Salarisadministrateur

Ik ben werkzaam op de salarisafdeling van Koeleman. Alleen als je je echt specialiseert in iets, kun je er de beste in worden. We zeggen niet dat we dat zijn, maar we streven er wel naar.

Ruth Paalder-Timmerman

Secretaresse

Secretaresse in hart en nieren. Altijd willen zorgen voor anderen.

Henne van Essen

Relatiebeheerder

Cliënten vinden mij persoonlijk, direct en benaderbaar. Precies zoals ik graag gezien wil worden.

Koeleman voor de zorg: Gezond verstand van financiële zaken

Koeleman voor de Zorg is nieuw maar is gestoeld op jarenlange ervaring van twee begrippen in de wereld van accountancy. Meer weten over onze werkwijze en toewijding? Klik hieronder

Koeleman voor de Zorg maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.