Wij stellen ons graag voor:
Dit is Koeleman voor de Zorg.

Als samensmelting van de zorgverleningstakken van Koeleman Accountants & Belastingadviseurs en De Financiële Schakel kan Koeleman voor de Zorg meer voor zijn klanten doen. We kunnen meer diensten aanbieden en hebben meer specialisten in huis. Niet alleen accountancy en fiscale vraagstukken, maar ook complexere zaken als overnames en financiële planning op de lange termijn behoren tot onze portfolio.

De wereld van de gezondheidszorg is er een met specifieke wensen. Daarvoor zijn kennis van de branche en een eigen aanpak nodig. Wij hebben dit altijd begrepen en zijn met onze specifieke werkwijzen zo groot geworden. Onze reputatie in de toekomst zal niet anders zijn. Als servicegerichte organisatie houden we de lijnen altijd kort. Klanten hoeven nooit lang op een antwoord te wachten. Wij zijn betrouwbaar voor onze klanten.

Door samen voor de gezondheidszorg te gaan, staan we sterker in onze schoenen.

We kenden elkaar al. Op een gegeven moment was samengaan een een-tweetje omdat het steeds duidelijker werd dat we onze krachten konden bundelen tot een robuuste hub van kennis en specialisme die meerdere takken van de gezondheidszorg bedient.

Wij hebben nu meer slagkracht om complexere vraagstukken te tackelen.

Het mooie van Koeleman voor de Zorg is dat we niet alleen snel antwoord geven aan onze klanten, maar ook dat we altijd een passend en kundig antwoord hebben ongeacht hoe lastig of complex de vraag.

Van Apotheek tot kinderdagverblijven

Koeleman voor de Zorg werkt voor apotheken, medisch specialisten, tandartsen, huisartsen, medisch kinderdagverblijven en nog vele andere organisaties in de gezondheidszorg. Daarom snappen wij als geen ander welke vragen spelen en hebben wij daar vaak al een passend antwoord op.

Servicegericht als de
gezondheidszorg zelf

Wij hebben een reputatie als servicegerichte organisatie. In onze dienstverlening streven wij ernaar de cliëntgerichte focus van onze zorgverleners te weerspiegelen. Dat betekent wat ons betreft zowel snelle terugkoppeling als gedegen advies.

Ontmoet de mensen achter
Koeleman voor de Zorg

Contactformulier

Contactformulier

Koeleman voor de Zorg maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.